ВЪПРОСИ?

Тук може да задавате всякакви въпроси...

Category: ДРУГИ | Added by: danko (2017-06-18)
Views: 831 | Comments: 20 | Rating: 5.0/2
Total comments: 201 2 »
avatar
0 Spam
1
Кога ще бъдат качени субтитрите на сериала Suspecios partner ? Очакваме ги с огромно нетърпение!С мама сме гледали много сериали благодарение на вас.Много сме ви благодарни!
avatar
0
2
В момента сериалът се превежда, но тъй като сме поели доста проекти върви малко бавно. Няма да се откажем от проекта или да го зарежем в никакъв случай. Надявам се скоро да пуснем поредица от епизоди!
avatar
0 Spam
3
Здравейте мили преводачи. Първо искам да изкажа искрените си благодарности за страхотната работа, която вършите-поклон.Второ - пожелавам ви успех и за напред. И накрая бих искала да ви попитам дали ще има превод и на останалите епизоди от филма "Beautiful mind"? Не искам да притискам никого, просто питам за информация. Благодаря и спорна работа.
avatar
0
4
Не го превеждаме ние, но преводачите работят заедно с нас по общ проект и малко забавиха "Beautiful mind", почти са завършили 12 епизод и скоро ще подновят превода на останалите серии.
avatar
0 Spam
5
Благодаря за изчерпателния отговор. Много ме зарадвахте, че филма ще бъде завършен. Поздравете всички, с които работите. Пожелавам ви спорна работа и прекрасни моменти. good
avatar
0
6
Благодарим ви много за подкрепата!  heart
avatar
0 Spam
7
Видяхме във форума ,че 1 и 2 епизод на Suspicious partner са готови на 100%.Кога ще бъдат качени?
Предварително ви благодарим!
avatar
0 Spam
8
Здравейте! Видях в сайта Ви сериала “I Love You, I Hate You“. Любопитна съм дали ще бъде превеждан от вашия екип?
avatar
0
9
Да, ще бъде преведен от нас. Очаквайте скоро да започне качването, но имайте предвид, че сериала е 100 епизода и ще става по-бавно.
avatar
0 Spam
10
Благодаря за бързия отговор! Няма проблем важното е, че се опитвате! smile
1-10 11-20
avatar