R2B: Return to Base/ Мисия: Завръщане в базата (2012)
[ Download from this server (63.8 Kb) ]2017-06-02, 11:00 PM

Алтернативни заглавия: FLIGHT: Close to The Sun, Red Muffler
Българско заглавие: Мисия: Завръщане в базата
Жанр: Екшън, Драма
Режисьор: Ким Донг Уон (김동원)
Сценарий: Ким Донг Джу (김동주)
Дата на излъчване в Корея: 2012/08/15

Екип субтитри: hlytzprytzВ главните роли: Рейн (Би), Шин Се Куонг, Ю Джун Санг, Ким Сунг Со, И Ха На , И Джонг Сук и др.

Резюме: Южнокорейският пилот от елитните въздушни части "Черните ангели" Те Хун е прехвърлен в боен отряд, след самонадеяна и опасна демонстрация на авиошоу. Още от първия ден след прехвърлянето му във F15K той среща Чол Хи, лидерът на бойния отряд. Те Хун е бунтар по дух, докато Чол Хи е изключително дисциплиниран и не излиза извън рамките на правилата. Естествено двамата влизат в конфликт почти веднага.
Междувременно, Те Хун бързо се сприятелява с другите си колеги: Де Со, Ю Джин, Сок Хьон. Освен това е запленен от красивата дама - механик Се Йонг, чиято мечта е да лети.
Те Хун не спира със своеволията си и лудориите му докарват отстраняването от служба на целия отряд.
Но нещата внезапно се променят, когато северно корейски МИГ, нарушава въздушното пространство на Южна Корея и се появява над Сеул. Всички от отряда са върнати на служба и разузнавателната мисия, на която са изпратени се превръща в реална битка, чийто резултат е преждевременната смърт на Де Со и изчезването на Сок Хьон. Те Хун и Чол Хи заравят "томахавката на войната" и се подготвят за мисия по откриване на бойния си другар.
Филмът е римейк на Red Scarf (1964) на режисьора Шин Сак Ок. Засяга темата за приятелството на пилоти от военновъздушните сили, рискуващи живота си в опасни ситуации.
Филмът е сменил доста заглавия като: "Flight: Close to the Sun", "Soar into the Sky", "The Red Muffler", (레드 머플러, Re-deu Meo-peul-leo) and "Soar into the Sun" (비상[飛上]: 태양가까이, Bi-sang: Tae-yang-ga-kka-i)

Category: Южна Корея | Added by: ilinail | Tags: BASE, to, БАЗАТА, ЗАВРЪЩАНЕ, мисия, Return, R2B
Views: 538 | Downloads: 89 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar