Добре дошли в сайта на "Глупавите мечти"! 
Всъщност ще разберете, че на света няма глупава или смешна мечта. Мечтите не принадлежат на този, който има талант, а на онзи, който се осмели да мечтае.
Надяваме се, че потъвайки в света на азиатските филми и сериали, всеки от вас ще открие мечта, нова гледна точка към света или просто ще се забавлявате.
Пожелаваме ви приятни мигове с The Stupid Dreams!

Каталогът на The Stupid Dreams е със запазени авторски права. При разпространение в мрежата, моля да посочвате с линк и наименование организацията,  както следва - Субтитри благодарение на "The Stupid Dreams". Екипът на The Stupid Dreams има право да изтегли по всяко време от мрежата субтитри, които са били редактирани, импортирани във видео или предоставени за ползване в мрежата от трети неоторизирани места. Забранено е качването на субтитри на други места без изричното съгласие на екипа ни. Можете да се свържете с нас чрез форума ни: stupid-dreams.bulgarianforum.net Платформата на Ucoz.com ползва Google Analytics Solutions за проследяване потока и посещенията в сайта. Ще бъдат блокирани онези потребители, които нарушават авторското право и политиката на екипа на The Stupid Dreams.


СЕРИАЛИ  | ФИЛМИ | ТВ ПРОГРАМИ |  СУБТИТРИ НА ПРИЯТЕЛИ |

 

The Stupid Dreams ©