[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2018 » Януари » 4 » VIXX с революционна популярност
8:36 PM
VIXX с революционна популярност

Викс започнаха годината с летящ старт. Новогодишното им изпълнение Wind of Starlight + Shangri-la (remix) на фестивала Гайо Деджеджон накара хората да затаят дъх. След края на представянето им редица групи като BTS, Red Velvet, EXO, etc, дори станаха на крака, за да поздравят колегите си за изпълнението им.

От 1-ви януари досега, клипът с представянето им се задържа на първо място във видео платформата NAVER. С всеки следващ изминал ден в класацията топ 100 се включват все повече клипове на групата, включително представяния в музикални програми и видео от зад кулисите на тези програми.

Освен популярността на Shangri-La, в топ 100 се появяват и клипове от предишни завръщания: The Closer, Desperate, Love Me Do, etc.

VIXX се завръщат с Shangri-La през месец май, а промоциите приключват през юни. Но благодарение на силното впечатление, което са оставили след Нова година, шест месеца след приключване на промоциите по албума, момчетата ще имат възможността да изпълнят песента в музикална телевизия.

MBC предложи на групата да изпълни Shangri-La на 6-ти януари (събота). Това е изпълнение, което всички очакваме с нетърпение. Подобно събитие не се е случвало в кпоп историята.

Според корейската аудитория, те са впечатлени от факта, че VIXX са избрали ориенталска концепция за своя албум. Удивило ги е изпълнението, което идеално съчетава красивите и елегантни костюми в азиатски стил и зашеметяващите ветрила. Тези два елемента са силно заложени в азиатската култура.

Сред корейските фенове дори съществува искане те да бъдат включени и да изпълняват на Олимпийските игри в Пьонгчанг. Според корейците, концепцията на групата идеално се вписва в общата картина на зимните игри.

Клипът в NAVER минава един милион гледания, а този в ютюб е по петите му.

Може да видите изпълнението на линка по-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=XtzyyVoBz3w

Категория: К-ПОП | Видяно: 75 | Добавено от: ilinail | Рейтинг: 5.0/4
Общо коментари: 0
avatar