7:14 PM
Три причини да гледате Се Хун и Ми На във филма „Док Ко се завръща“

Уеб филмът „Док Ко се завръща“, включващ Се Хун, Ми На, Ан Бо Хьон, и Чо Бьонг Гю, излезе на 7-ми септември.

„Док Ко се завръща“ е предистория на популярния уебтун „Док Ко“ /”Dokgo”/ от Пек Сънг Хун и разказва историята на трима гимназисти, които се обединяват да се борят срещу училищното насилие.

Ето три причини да очаквате филма:

Основан е на легендарен уебтун 

Една от причините, поради които „Док Ко се завръща“ е толкова очакван, е защото е предистория на уебтунът „Док Ко“. Уебтунът е събрал на 5 милиона гледания на седмица, 2.3 билиона вона /около 2 милиона долара/ продажби, и е публикуван под формата на книга през 2016г.

Стилните екшън сцени

„Док Ко се завръща“, както уебтунът „Док Ко“, съдържа много екшън сцени, които се състоят в училище. Следователно, екшънът е голяма част от уеб филма. Тийзтрите, постерите, и дори изображенията от филма досега се фокусират над невероятния стил, с който екшън сцените са заснети.  Екшън сцените максимизират напрежението на историята и привличат вниманието на зрителите с уникалния начин, по който са заснети.

Младите звезди

Един от големите плюсове на „Док Ко се завръща“ са талантливите млади актьори – идоли като Се Хун от EXO и Ми На от Gugudan, както и издигащите се таланти като Чо Бьонг Гю и Ан Бо Хьон. Младостта им е важна, тъй като „Док Ко се завръща“ разказва историята за училищно насилие, и всички актьори показват контраста между сериозността и забавата на порастването.

ИЗГОТВИЛ: VickYi

Category: К-ДРАМИ | Views: 163 | Added by: VickYi | Tags: dokgo, dokgo rewing, gugudan, exo | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
avatar