10:40 PM
Шайни пазят Джонг Хьон в сърцата си при завръщането си на сцената за концертите в Япония.

<img src="http://sd-team.ucoz.org/shinee01.jpg" border="0" alt="" />

Шайни проведоха първия от своите концерти "SHINee World The Best 2018 ~ From Now On" в Япония на 17 февруари, срещайки се с феновете за пръв път от известно време, отдавайки почит на Джонг Хьон, който почина на 18 декември 2017г.

Щом започна концерта, Оню каза: „Мина известно време (откакто последно се срещнахме). Притеснен съм да ви видя след толкова време. Ще дадем всичко от себе си до края, затова, моля ви, наблюдавайте ни“. Кий също каза: „Всички работиха здраво за краткото време, което имахме до този концерт. Може да имаме недостатъци в някои аспекти, но ще работим усилено до края“.

Момчетата се фокусираха повече над представянето на разнообразни изпълнения отколкото върху говоренето относно новите им концерти. Те трогнаха феновете с набор от песни от японската и корейската им дискографии, изпълнявайки песни като “Juliette,” “Diamond Sky,” “Sherlock,” “To Your Heart,” и “Sherlock.”

Въпреки че на сцената стояха четири души, няма да е преувеличено да се каже, че Джонг Хьон беше на сцената с тях. Той можеше да бъде видян на видеозаписите, които бяха пуснати на екраните, и когато момчетата изпълняваха балата “LOVE,” те запазиха частите на Джонг Хьон, така че и петте гласа да бъдат чути по време на песента. Неговият глас също бе чут по време на първото изпълнение на новата японска песен на Шайни, която Темин представи като „Това е новата ни песен, която всички членове на Шайни изпяхме заедно“.

С наближаването на края на концерта Оню, Темин, Минхо и Кий оставиха празно място там, където обикновено стои Джонг Хьон докато казваха заключителните си речи. Момчетата проляха сълзи докато говореха за Джонг Хьон.

Темин каза: „Спомените ми от времето ми с Джонг Хьон са ценни за мен. Той е като семейство за мен, така че никога няма да го забравя и винаги ще го нося в сърцето си. От сега нататък ще се опитам да бъде един по-силен Темин и ще се опитаме да бъдем по-силни Шайни.

Минхо също каза: „Честно казано, бях много уплашен и притеснен за днешния ден. Но успях да превъзмогна това, защото не съм сам, ние сме тук с всички вас. Надяваме се всеки път щом изпълняваме да е сякаш сме всичките петима на сцената“. Той също добави: „Ще ни обещаете ли нещо? Моля ви пазете Джонг Хьон винаги жив в спомените си. Не мога да опиша с думи колко ценен е Джонг Хьон за нас.“

Накрая той завърши: „Времето, което прекарахме днес с вас бе много приятно. Много сме ви благодарни. Вие сте нашата надежда.“

Шайни ще проведат своето турне “SHINee World The Best 2018 ~From Now On” от 17 до 27 февруари в Япония.

 

Изготвил: DaNi

Category: К-ПОП | Views: 389 | Added by: camaleones | Tags: #SHINee | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar