6:50 PM
Пак Се Йонг ще замести Хан Че А в сериала на MBC с Чанг Хьок

Беше потвърдено, че Пак Се Йонг ще заеме мястото на Хан Че А в предстоящия сериал на МBC “Money Bouquet” заедно с Чанг Хьок.

Пак Се Йонг ще играе На Мо Хьон, активистка за околната среда и учителка по химия в основно училище. Жена със свободен дух, която е добър слушател и обича да се забавлява, На Мо Хьон е човек, който мечтае да намери своята сродна душа.

Чанг Хьок ще играе Канг Пил Джу, който е израснал като сирак и е станал началник на правния екип на Chunga Company. Бързото мислене на Канг Пил Джу и неговото внимание към детайлите го прави неразделна част от компанията, но и го прави мишена за колегите му, които завиждат на постиженията му.

Хан Че А трябваше да играе ролята на На Мо Хьон, но се отказа от нея. Агенцията й обясни, “Снимките за сериала бяха изместени и това причини проблем с графика. Затова Хан Че А трябваше да напусне проекта.”

“Money Bouquet” е история за тези, които мислят, че контролират парите, когато всъщност биват контролирани от пари и алчност. Сериалът ще започне излъчването си през ноември след “Good Thief, Bad Thief.”

 

Изготвил: Ilina

Category: К-ДРАМИ | Views: 334 | Added by: danko | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar