[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2017 » Септември » 1 » Пак Хе Джин ще участва в предстоящия сериал “Four Sons” заедно с Нана от “After school”
9:49 PM
Пак Хе Джин ще участва в предстоящия сериал “Four Sons” заедно с Нана от “After school”

Пак Хе Джин ще участва в предстоящия сериал “Four Sons” заедно с Нана от “After school”

След успешни сериали като “Cheese in Trap” и “Man to Man” Пак Хе Джин потвърди участието в следващия си проект. Преди няколко месеца ролята му бе потвърдена от агенцията му, Mountain Movement. Оттам казаха: ”Участието му в “Four Sons” е сигурно”.

Преди няколко дни се разкри, че Нана от “After School” се е присъединила към актьорския каст. Тя ще изпълни ролята на по-млада версия на главната героиня. Според източници от сериала, вече са имали предвид участието на Нана по време на писането на сценария. Нана се подготвя за ролята си като упражнява бойни изкуства. Тя е изпълнена с мотивация и нямаме търпение да видим участието й в сериала.

Ролята на Пак Хе Джин е различна и актьорът ще изиграе четири героя наведнъж; още не е потвърдено дали ще става дума за история с четиризнаци.

Историята на сериала е смесица от романтика и мистерия; става дума за жена детектив, която е загубила любимия си. Тя се среща с близнаци на мъжа, когото обича, и нещата около нея започват да се променят.

Заснемането на сериала ще започне през този ноември, а излъчването му ще е през първата половина на следващата година по SBS с 16 епизода.

Освен Пак Хе Джин и Нана, останалата част от каста също бе разкрита. Ум Ки Джун ще играе като брата на Пак Хе Джин. Кьонг Су Джин ще бъде репортер и най-добрата приятелка на Нана. Куак Ши Янг ще участва като най-добрия полицай от полицейската академия.

Също така бе потвърдено, че О Джин Сок, чийто исторически сериал “My Sassy Girl” наскоро приключи, ще бъде режисьор на този сериал, а Ким Дже Йонг ще бъде сценарист.

 

Изготвил: Ilina

Категория: К-ДРАМИ | Видяно: 137 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar