7:46 PM
Официални постери на „И ти ли си човек?“


 

Кастът на „И ти ли си човек?“ изглежда мистериозно и хипнотизиращо в официалните постери


„И ти ли си човек?“ е относно амбициозен робот на име Намшин III (Со Канг Джун), който се преструва на Нам Шин (Со Канг Джун), наследникът на конгломерат, който е в безсъзнание. Роботът се влюбва в жена на име Канг Со Бонг (Гонг Сънг Юн).


Най-скорошните официални постери и постерите на героите включват кастът на драмата, със Со Канг Джун като главният актьор, взирайки се право напред безизразно. Постерите също показват Гонг Сънг Юн, която играе бодигард, както и Ким Сонг Рьонг, майката на роботът и наследникът, която изглежда загрижена за синовете си.


И Джунг Хьок и Ю О Сонг излъчват харизматично присъствия, като респективно играят Джи Йонг Хун, мъж, който помага Нам Шин да се замени с робота, и Со Джонг Гил, опонентът на Нам Шин в компанията. Пак Хуан Хи се включва в драмата като годеницата на Нам Шин, Со Йе На, а постерът на героинята й изразява сложните емоции чрез погледа й. Допълващ постерите на героите е Пак Йонг Гю, взирайки се свирепо като недоверяващият се глава на компанията Нам Гон Хо.Източник от екипа по продукцията сподели, „Пуснатите постери показват героите Со Бонг, Йонг Хун, Йе На, Джонг Гил, и Гон Хо чрез перспективата на Намшин III.  Благодарение на детайлните изражения, успяхме да изразим историите на героите чрез постерите. Моля, очаквайте прeмиерата на „И ти ли си робот?“, която ще разкаже историите на много герои.“
Първият епизод на „И ти ли си човек?“ ще  се излъчи на 4-ти Юни.

Очаквайте с български субтитри от Stupid Dreams.

 

Изготвил: VickYi

Category: К-ДРАМИ | Views: 240 | Added by: danko | Tags: Are You Human Too?, И ти ли си робот? | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar