6:57 PM
N от VIXX се присъединява към драмата на OCN

N от VIXX се присъединява към драмата на OCN „Тунел“, като млад полицай N от VIXX (Ча Хакьон) поема още една роля в драма, този път в пътуване във времето, мистерия и криминална драма „Тунел“ на OCN.

Това изкривяване на времето се отнася до централната предпоставка на един упорит детектив от 1986 (Че Джин Хьок), който внезапно попада 30 години напред в бъдещето, в настоящ Сеул. Името на детектива е Пак Куанг Хо, което е и името на младя полицай, изигран от N, въпреки че са двама различни души. Но нищо никога не е съвпадение в света на драмите, нали?

Предисторията за героя на N включва страдане от гузна съвест във връзка с инцидент по-рано в кариерата му, когато той е получил доклад за една жена, която е била нападната и не го е приел насериозно. Жената е била убита на следващия ден и той ще работи чрез неговата травма над инцидента по време на драмата, докато вероятно също ще помага на главния екип за решаване на престъпления, който включва Юн Хьон Мин като студен логичен детектив, който поставя акцент върху доказателства, както и И Ю Йонг като професор по психология и профайлър.

Въпреки познаването на героите, пътуващи във времето, този главен герой е поставен насред Сеул, който за него се развива за една нощ със смартфони и лаптопи, и където случаите са изследвани с помощта на въображаемо нова технология, която той не разбира как да използва. Детектива разследва серийно убийство през 1980, преди пътуването му до бъдещето и работи по случая, откривайки връзки между миналото и бъдещето.

„Тунел“ ще се излъчи след „Гласът“ по OCN, а премиерата ѝ е през март.

 

Изготвил: What The Hell

Category: К-ДРАМИ | Views: 220 | Added by: danko | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar