[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2017 » Октомври » 1 » Ким Ре Уон и Шин Се Кьонг ще участват в нов сериал?
6:53 PM
Ким Ре Уон и Шин Се Кьонг ще участват в нов сериал?

Ким Ре Уон и Шин Се Кьонг може да поемат главните роли за новия сериал “Black Knight”.

На 30 септември агенцията на Ким Ре Уон, HB Entertainment, разкри, че актьорът осмисля предложението за главна мъжка роля.

Актьорът може да поеме ролята на Мун Су Хо, млад и успешен бизнесмен. Той е преживял нещастната си младост и е пораснал силен мъж. След гимназия в Щатите и изучаване на физика в университета, Мун Су Хо завършва медицина и се превръща в бизнесмен. Въпреки, че е прям, той често е забавен и мил, давайки всичко от себе си, щом се влюби.

Агенцията на Шин Се Кьонг, Namoo Actors, също заяви, че актрисата осмисля главната женска роля за сериала.

Шин Се Кьонг може да поеме ролята на Чонг Хе Ра, служителка в туристическа агенция. Тя работи в отдела по полети и резервации, но никога не е стъпвала извън страната. Понеже трябва да помага на неомъжената си леля, тя винаги е била в тежко финансово положение. Чонг Хе Ра е позитивно момиче, което се опитва да изкара най-доброто от ситуацията, но чувства, че бавно достига своя лимит.

“Black Knight” е романтичен сериал с фантастични елементи, разкриващ историята на мъж, който приема опасната си събда за жената, която обича. Излъчването му ще започне през декември по KBS.

Изготвил: Ilina

Категория: К-ДРАМИ | Видяно: 128 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar