10:49 AM
Ким Дже Джунг от JYJ и Юи потвърдиха участието си в предстоящата драма „Manhole”

Ким Дже Джунг от JYJ и Юи потвърдиха участието си в предстоящата драма „Manhole”

 

Ким Дже Джунг от JYJ и актрисата Юи са потвърдени за главните роли в новата драма за пътуване във времето „Manhole”.

На 23 юни служител от KBS заяви: „Ким Дже Джунг и Юи потвърдиха участието си като главни герои в новата драма „Manhole””.

Manhole” е младежка комедия, разказваща историята на мъж, който пътува във времето, за да предотврати брак, състоящ се в настоящето. Дже Джунг ще бъде в ролята на главния герой Бонг Пил, който в продължение на 3 години се готви за изпита за държавен служител и е считан за кварталния лентяй, заради това, че е безработен. Бонг Пил е също така незрял и разчита силно на баща си. (написах „на баща си“, защото не съм съвсем наясно какво трябва да значи Potmaster father и в интернет не намерих обяснение)

Юи ще изиграе ролята на Канг Су Джин, която от 18 години се опитва да избегне чувствата си към Бонг Пил. Сърцето й започва да се колебае когато сватбата й наближава и опита й да постои стена между тях бива неуспешен.

Драмата е съвместна работа между Пак Ман Йонг и И Дже Гон, който бе написал драмата на OCN “Special Affairs Team TEN.” Драмата ще започне излъчване след финала на “Queen for 7 Days.”

Изготвил: DaNi

Category: К-ДРАМИ | Views: 463 | Added by: danko | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar