10:57 AM
Караме колела и мотори в първия тийзър за „Училище 2017“

Караме колела и мотори в първия тийзър за „Училище 2017“

„Училище 2017“ излъчи първия си тийзър, показвайки тримата главни герои, изиграни от Ким Се Джонг от IOI, Ким Джонг Хьон (Rebel: Thief Who Stole the People) и Чанг Донг Юн (Solomon’s Perjury). Седмата част от училищната поредица ще разкрие ежедневните тревоги и препятствия, пред които са изправени тези гимназисти.

Често наричани според репутацията им вместо с имената си, младежите крият много лични тайни и мисли, изпълващи главите им, но този сериал ще разкаже историята за това как те се учат да намерят своя път в живота, който изглежда сякаш няма да се промени.

В дебютната си роля Ким Се Джонг играе ученичка, която мечтае да стане художник на уебтун. След като се озовава на грешното място в грешното време я вземат за бунтар. Въпреки това, истинският бунтар е Ким Джонг Хьон, лошото момче, чиито недобронамерени действия остават незабелязани, защото родителите му са заможни дарители на училището. От друга страна, Чанг Донг Юн играе отговорника на класа, ученик за пример, който създава атмосферата на перфектността, но има проблеми в живота вкъщи.

Тийзърът включва преглед на историята на училищната поредица, която започва през 1999 г. и е била първият проект за много корейски актьори. Някои забележителни примери са Ха Джи Уон, Чанг Хьок, Пе До На, Ким Ре Уон, Гонг Ю и Им Су Джонг, които се виждат в началото на тийзъра. Поредицата покрива теми от училищен тормоз до академична конкуренция, въпреки че последният сезон - „Училище 2015 – Кой си ти?“ - беше по-мистично устроен, когато близначката на главната героиня почина поради странни обстоятелства.

Новият тийзър не ни показва много за предстоящия сериал, освен че е седмият от поредицата и че ще включва седем личности с различни характери. Краткият текст, който се появява на екрана, казва: “Свежата и енергична история за израстването на 18-годишни ученици.” Други актьори, които са потвърдили участието си в сериала, но не са включени в тийзъра, са Хан Джу Уан (Blow Breeze), който ще играе учител, и Хан Сон Хуа (Radiant Office), която ще се превъплъти в ролята на детектив.

Сериалът на KBS „Училище 2017“ ще започне веднага след края на „Fight My Way“ и ще се излъчва в понеделник и вторник.

 

Изготвил: Ilina

Category: К-ДРАМИ | Views: 258 | Added by: danko | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar