[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2017 » Октомври » 15 » И Чонг Сок и Сузи споделят сладки моменти при заснемането на напреганата сцена за „Докато ти спеше“
5:55 PM
И Чонг Сок и Сузи споделят сладки моменти при заснемането на напреганата сцена за „Докато ти спеше“

Сериалът на SBS “Докато ти спеше” наскоро пусна снимки на И Чонг Сок и Сузи, които споделят сладки моменти заедно, заснемайки напрегнат момент в драмата.

“Докато ти спеше” разказва историята на жена, която вижда бъдещето в сънищата си, и прокурор, който се опитва да предотврати инцидентите в тези сънища.

В един момент, Сузи изглежда уверена, държейки пожарогасител в ръка. Въпреки това, изглежда се опитва да успокои някого. В друг момент, героят на И Чонг Сок кляка до Сузи, която се крие в храстите, и й хвърля притеснен поглед.

Според екипа на продукцията, поведението на Сузи с пожарогасителя е свързано с отсъствието от работата й като журналист. В превюто за епизод 9 и 10 беше разкрито, че тя е напуснала работата си заради съня, че ще умре като репортер. Сега иска да се върне на работа, но можем да видим как инцидентът с пожарогасителя е свързан с почивката й от работата и дали ще може да се върне, както планира.

Източник от сериала потвърди, че 9 и 10 епизод обясняват защо и как Хонг Джу (Сузи) е напуснала работата си.

Изготвил: Ilina

Категория: К-ДРАМИ | Видяно: 134 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar