10:47 PM
Джонг Хьон от Шайни е казал, че новата му песен е предназначена да успокой тези, които са загубили скъп за тях човек

По време на соло концерта си “INSPIRED” на 10 декември, Джонг Хьон разкри 5 нови песни, от които и написаната и композината от него “Only One You Need.” Корейското заглавие на песента (“Hwansang-Tong“) буквално преведено като “фантомна болка”, психологически феномен на усещане на болка в част от тялото, която вече я няма.

Докато е представял песента, Джонг Хьон е обяснил: “Това е песен, която написах, защото исках да кажа: “Когато чувствате болка, защото някой, когото обичате не е вече сред вас, не бъдете твърде тъжни.”

Въпреки че Джонг Хьон трябваше да се завърне с новите песни през януари 2018г той не е обявил плановете си по време на концерта. Вместо това той изпълни песните за пръв път пред своите фенове.

След като членът на Шайни почина неочаквано на 18 декември много фенове и други известни личности изразиха скръбта си от трагичната загуба на този голям артист. Джонг Хьон бе погребан на 21 декември, а останалите момчета от Шайни ръководеха погребалното шествие, за последното им сбогуване с Джонг Хьон.

 

Изготвил: DaNi

Category: К-ПОП | Views: 208 | Added by: camaleones | Tags: #SHINee | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar