[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2017 » Октомври » 11 » „Докато ти спеше“ разкрива снимки от миналото на Сузи
10:47 AM
„Докато ти спеше“ разкрива снимки от миналото на Сузи

Сериалът на SBS, “Докато ти спеше“ разкри нови снимки на Сузи като репортер. Сериалът разказва за Хонг Джу (Сузи), която има способността да вижда злощастни събития в сънищата си и прокурорът Чонг Дже Чан Джонг Сок), който прави всичко по силите си да ги предотврати.

Спойлер:

На 10 октомври бяха разкрити снимки от сериала, на който Хонг Джу е на предишната си работа.

В момента безработната Хонг Джу, която помага на майка си в ресторанта е била репортер в телевизия SBC. Тъй като Хонг Джу не знаеше телефонния номер на Дже Чан и нямаше как да се свърже с него, тя му даде визитната си карта, казвайки че си взима почивка от работа. Визитната й карта разкри, че е била репортер в новините на SBC.

На снимките Хонг Джу изглежда сериозна, облечена официално държейки микрофон и подготвяйки се да съобщи новина. Дългата й коса, която в бъдещето тя отряза сама, е вързана прилежно. Вижда се й как се бори с полицаи, опитвайки се да насочи микрофона си и да зададе въпроси.

В превюто за 9-ти и 10-ти епизод бяха показани няколко неща за предишния живот на Хонг Джу като репортер. Благодарение на главния прокурор Пак Де Йонг Ки Йонг), Хонг Джу е била успешен репортер, известна с прямостта си. Бе разкрито също, че Хонг Джу е сънувала, че ще умре като репортер, а зрителите можеха да видят как тя се бори с избора дали да бъде възстановена на позицията си или да се оттегли.

На вторите снимки сега късокосата Хонг Джу носи червена престилка от ресторанта на майка й и гледа безучастно в далечината.

Човек от екипа разкри: „След като бе разкрита миналата кариера на Хонг Джу миналата седмица, епизодите от тази седмица ще покажат нещастната ситуация, в която е тя и как не е имала избор, освен да спре да работи и как в момента живее много по-различно.“

 

Изготвил: DaNi

Категория: К-ДРАМИ | Видяно: 174 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar