[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2018 » Май » 25 » Добро начало за „Г-ца Хамураби“ и „Въпрос на време“
11:26 PM
Добро начало за „Г-ца Хамураби“ и „Въпрос на време“

 

„Г-ца Хамураби“ и „Въпрос на време“ започват с положително начало с премиерните си епизоди

Новите драми, които се излъчват в понеделник и вторник, привлякоха позитивен интерес, със значително добри рейтинги за първите си епизоди.
„Г-ца Хамураби“ (Miss Hammurabi) и „Въпрос на време“ (About Time) се излъчват по различно време, но и двете драми станаха горещи теми на разговор след излъчването на първите епизоди.
„Г-ца Хамураби“ разказва историята на обикновени правни случаи и трима съдии с различни характери: страстна, идеалистична младши съдия, на име Пак Ча Ръм (Го Ара), елитен съдия, който се придържа към правилата и принципите, на име Им Ба Рън (Ел от Инфините), и с реалистични възгледи главен съдия, на имеХан Се Санг (Сонг Донг Ил).


От друга страна, „Въпрос на време“ се върти около Че Микаела (И Сонг Кьонг), млада жена, която може да види колко време им остава на хората да живеят, и И До Ха (И Санг Юн), мъж, който неочаквано се среща с нея.
По време на първия епизод на „Г-ца Хамураби“, тримата изключително различни героя показаха своите разнообразни личности, донасяйки смях и интерес сред зрителите.
В първия епизод на „Въпрос на време“, И До Ха и Че Микаела започнаха взаимоотношенията си зле, но още в началото си разменят целувка. Драмата се класира на първо място в търсачките и големите сайтове, преди и след излъчването си, което доказа упоритата работа и страхотната химия на главните актьори.


Като цяло, „Г-ца Хамураби“ получи 3.7% зрителски рейтинг, докато „Въпрос на време“ получи 1.8%. Въпреки разликата в рейтинга, и двете драми вече получават много внимание от зрителите.

Очаквайте и двата сериала с превод от Stupid Dreams.

 

Изготвил: VickYi

Категория: К-ДРАМИ | Видяно: 73 | Добавена от: danko | Тагове: Г-ца Хамураби, About time, Въпрос на време, Miss Hammurabi | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0

avatar