8:32 PM
4 неща, които да очаквате във „Въпрос на време“

 

Четири неща, които да очаквате във „Въпрос на време“


„Въпрос на време“ е романс между Че Микаела (И Сонг Кьонг), която  вижда часовник, който отброява времето, което хората имат да живеят, включително и своя, и мистериозният И До Ха (И Санг Юн), който има способността да спре този часовник. Ето четири неща, за които да се оглеждате в драмата.


Нова фентъзи концепция, часовникът, отброяващ времето на хората да живеят


Драмата ще представи нов елемент във фентъзи жанра, часовникът, отброяващ времето на хората да живеят. Че Микаела има способността да вижда колко време им остава на хората да живеят и има знанието  за това, колко време й остава на нея. Чрез часовниците, отпечатани на различни части на тялото на хората, драмата ще изрази ценна, сериозна перспектива върху живота и също ще предостави редица изненади.


Химията между И Санг Юн и И Сон Кьонг


Двамата актьори изобразят детайлна съдбовна любовна история.  Че Микаела, която има малко останало време да живее, ще покаже възхитителните си качества да прелъсти жертвата си И До Ха, докато той бавно и постепенно се променя от студения и шикозния мъж, който е, към нещо повече. Магнетичната им химия ще създаде интересен романс, който ще се усложни още повече с допълнението на годеницата на И Го Ха, Бе Су Бонг (Им Се Ми).


Конкурентният, все пак красив свят на мюзикалите


В драмата, Че Микаела е амбициозна актриса в мюзикали, която работи упорито да играе на сцената на мечтите си, И До Ха е директорът на компания МК Кълчър, която спонсорира тези мюзикали. Други герои, които навлизат в свирепия свят на мюзикалите са гениалният диригент Чо Дже Ю (Ким Донг Джун) и най-добрата приятелка на Че Микаела и на асистент-диригентката Джон Сонг Хи (Хан Сънг Юн). Драма също ще следи актьорите, докато те дават всичко от себе си да направят невероятни представления.


Страхотната емоционална сила на режисьор Ким Хьонг Шик


Драмата „Въпрос на време“ ше бъде заснета от ветеран-режисьорът Ким Хьонг Шик, който също е работил по популярни драми като “Sign”, “Ghost”, “The Suspicious Housemaid”,  “secret Door”  и “Twenty Again”. Това ще бъде първата му драма от две години насам, повишавайки очакването за още една добре направена драма, изпълнена с детайли и емоция.

Източник от драмата сподели, „Въпрос на време е драма, изпълнена с неочаквани и непредвидени обрати. Ще бъде драма, която ще удовлетвори зрителите. Ние ще направим една драма, която да блести тази пролет и ще накара зрителите да се въвлекат в концепцията по отброяването на часовника.“
Първият епизод на „Въпрос на време“ се излъчи на 21-ви май в 21:30ч. корейско време, а съвсем скоро можете да го очаквате и с превод на български език.
Ако не сте гледали трейлъра вече, можете да го направите по-долу!

 

Очаквайте с български субтитри от Stupid Dreams.

 

Изготвил: VickYi

Category: К-ДРАМИ | Views: 464 | Added by: danko | Tags: About time | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar