[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2018 » Януари » 1 » ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
11:31 AM
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Честита 2018 година на всички Мечтатели! Нека новата година бъде изпълнена с много здраве, щастие, късмет и любов, хубави моменти с любимите ни хора и нека бъде много ползотворна за всички!
Като прекрасен завършек на 2017 г. екипът ни реши да хвърли поглед на работата си през изминалата година и да сподели с вас резултатите.
През 2017 г. всички се трудихме много, за да зарадваме почитателите на азиатските филми и сериали по възможно най-добрия начин с качествен превод. Резултатът: 44 завършени проекта, от които 20 филма и 24 сериала. Още проекти в момента са в процес на превод и през следващата година се надяваме да бъдат окончателно завършени и предоставени на феновете! Ще се стремим да сме по-добри в това, което правим, защото вършим работата си с удоволствие!
През свободното си време преведохме интересни статии за културата и бита на Азия, за известни личности и събития, изготвихме анкети, с които да добием представа за интересите на всички вас. В онлайн платформата ни са качени и много песни към любими сериали. Но това не е всичко, дългата и усърдна работа по новия ни сайт ни се отплати и продължава дори в момента, за да може всичко в любимата ни страница да изглежда, както го искаме.
Продължаваме с добре организираното празненство за годишнината на екипа, изпълнено със забавления и щастливи мигове. Като добавим малките срещи на отделни членове на екипа и коледната размяна на подаръци, всички се сплотихме още повече. Към голямото ни семейство се присъединиха още смели и трудолюбиви Мечтатели!
За новата година като екип си пожелаваме още много завършени проекти, много търпение и упоритост в работата и разбира се, безкрайно много мечти! За цел си поставяме много усмивки, хубави поводи за срещи и контакт с всички любители на азиатската култура! Бъдете изпълнени с положителни емоции, осъществявайте мечтите си и откривайте нови свои страни и интереси. Нека 2018 година ви донесе всичко, което бихте искали да ви се сбъдне и разбира се, само приятни изненади!
Радваме се, че бяхте с нас през изминалата година и че ще продължите да бъдете и през следващата!

Категория: БИТ И КУЛТУРА | Видяно: 78 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/4
Общо коментари: 0
avatar