5:33 PM
8 звезди, които са съпруг-мечта

Любящи и предани съпрузи са навсякъде по телевизията тези дни и то за добро! Предавания като “Single Wife,” “Hyori’s Homestay” и още много набират популярност заради участващите съпрузи, които искрено ценят жените си. Да погледнем някои любящи съпружи, които бяха поставени под светлините на прожектора.

 

 

1. Рейн

Феновете са наясно за любовта между Рейн и Ким Те Хи. Двойката се срещаше, когато рейн беше в казармата, и се ожени по-рано тази година. Наскоро той сподели, “[Тя] винаги е красива, но е най-красива, когато яде,” когато го попитаха кога съпругата му е най-хубава в неговите очи. Той също така призна, че е измислил таен код, по който тайно да показва любовта си към Ким Те Хи по време на музикални предавания. Певецът е много развълнуван от бременността на жена си.

2. Ан Дже Хьон

Ан Дже Хьон и Го Хье Сън доказаха, че са двойка-мечта, когато се появиха в първия сезон на “Newlywed Diary.” Ан Дже Хьон говореше за момента, когато е видял Го Хье Сън за първи път, когато работеха заедно по сериала „Кръв” и каза, “Очите ми станаха на сърца.” Моделът и актьор е известен с любовта си да изненадва жена си със сладки жестове. Го Хье Сон коментира, “Чувствата му да подготвя тези събития са толкова мили и сладки.“ Когато го попитаха коя е най-хубавата част от това да си женен, Ан Дже Хьон отговори, “Всичко. След като се ожених, не се интересувам от модата или парите. Само жена ми е важна.”

03. Пак Мьонг Су

Водещият в момента участва в “Single Wife” със съпругата си Хан Су Мин. Наскоро жена му сподели, “Съпругът ми постоянно се тревожи за мен и е много нежен. Ако можех да се преродя, пак щях да се омъжа за него.” Любовта на Пак Мьонг Су към жена му е била очевидна дори преди сватбата. Той е предложил на Хан Су Мин 14 пъти преди тя да приеме. Независимо, че са женени вече няколко години, той все още се обажда на жена си около 20 пъти на ден.

04. Санг Сун

Наскоро съпругът на И Хьори получи много любов с участието си в “Hyori’s Homestay” и имидж на надежден съпруг, който се грижи за жена си. И Санг Сун сподели, че му е най-забавно, когато е с И Хьори и й каза, “Ако умреш, и аз ще умра с теб.” В един епизод от предаването той помоли жена си за сутрешна целувка и й направи топъл масаж, когато стомахът я заболя. И Хьори сподеи, “Ако се родя отново, пак бих се омъжила за съпруга си, И Санг Сун. Това е истинското ми желание.”

05. Джи Сънг

Актьорите Джи Сънг и И Бо Йонг се ожениха през 2013 след срещата си на снимките за “Save the Last Dance for Me” и започнаха да се срещат веднага след края на сериала. Близка приятелка Юн Хьон Сук каза, “Наблюдавах ги дори преди да се оженят, Джи Сънг и И Бо Йонг се обичат много силно.” Тя обясни как „събитията и подаръците са част от ежедневието им” и разкри, че Джи Сънг всъщност е бил този, който е планирал празненството за И Бо Йонг малко преди да роди, за да я изненада. Двойката е известна и с пълната си подкрепа към кариерата на другия и двамата често се посещават на снимачната площадка. Напоследък Джи Сънг публикува сладки снимки на жена си и дърщеря си.

06. Yu Xiaoguang

Китайският актьор Yu Xiaoguang се радва на широка популярност заради показването на романтичната си страна в шоуто “Same Bed, Different Dreams 2.” Актьорът обгръща с много внимание жена си, корейската актриса Чу Джа Хьон. Дори я разплака, когато й подари портрет. Заради заетия си график той изяви притеснението за самотата на съпругата си и каза, “Когато те видя, сърцето ме боли.” Чу Джа Хьон разкри благодарността си и коментира, “Когато мисля за Yu Xiaoguang, плача, защото съжалявам за много неща. С какво съм заслужила да получавам толкова много от него?”

07. Ча Те Хьон

Актьорът е много известен с това, че се е оженил за първата си любов. Двамата са се запознали през първата година в гимназията и са излизали 13 години преди да се оженят през 2006. Веднъж той е изминал целия път до остров Чеджу, независимо от снмиките за филма му, само за да й се извини, когато са се срещали. Актьорът спомена жена си и говори за това, колко му липсва да я вижда в предавания. Също така се разбра, че в портфейла си пази писмо, което жена му е написала пред няколко години.

08. Haha

HaHa и Бьол често споделят части от брачния си живот по време на предавания. Бьол преди е изказвала благодарността си към съпруга си, за регистрирането на брака им преди да имат сватба. Тя разкри, “Мъжът ми изпълни ролята на главен оплаквач цели три дни, когато баща ми почина. Баща ми почина, знаейки, че сме регистрирали брака си и че ще имам някого до себе си, който ще се грижи за мен в негово отсъствие.” Щастливата двойка продължава да ходи на сладки срещи и да изразява любовта си.

 

Коя звезда е съпруг-мечта за вас?

 

Изготвил: Ilina

Category: БИТ И КУЛТУРА | Views: 535 | Added by: danko | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
avatar