[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2018 » Май » 25 » 6 години VIXX
11:44 PM
6 години VIXX

VIXX споделят разчувстващи съобщения с фенове на 6-тата си годишнина.
VIXX изразиха своята любов към феновете си, Старлайт, с разчувстващи постове и някои нови снимки, празнувайки шестата си годишнина!
VIXX дебютираха на 24-ти май през 2012 година със сингъла си “Super Hero”, и от тогава са пуснали три албума, както и много мини албума и сигъли. На 24-ти май тази година, членовете използваха социалните мрежи, за да отпразнуват годишнината си с феновете!
За “VIXX Day”, официалният туитър на групата първо сподели соло снимки на всяко от момчетата, както и групова снимка.

 


VIXX също споделиха индивидуални клипове на членовете, с различни съобщения, с по шест срички всяко, на корейски. Рави благодари на феновете, Кен каза „Здравейте, моя любов“, а Ен каза на феновете, „Винаги съм на ваша страна“. Хьок каза, „Хубаво е да сме заедно с вас“, Хонгбин предупреди феновете да внимават да не настинат, а Лео каза „Да бъдем заедно за дълго време“.
 


Малко след полунощ, Рави сподели разчувстващо писмо на английски език в собствения си туитър акаунт.
„24-ти май
Това е много специална и значителна дата за нас, нали?
Времето отлетя, преди да се осъзнаем и ДНЕС се отбелязва 6-тата годишнина от дебюта ни!! Вече минаха шест години, или 2 190 дни, откакто започнахме да блестим заедно.
Когато погледна назад във времето, не мога ясно да си спомня всеки детайл, обаче мога ясно да се върна към всички спомени и емоции, които бяха изпълнени с щастие заради всички вас. Вие блестяхте по-красиво в моите очи от всеки друг, борейки се за време, което може да се нарече дълъг период.
Колкото повече се опитвам да го разбера, толкова по-трудно е да повярвам, че поканихте 20-годишният мен в живота си да ме насърчавате и подкрепяте.
Сигурен съм, че е имало много щастливи и забавни моменти, подкрепяйки VIXX, обаче знам, че е имало също така трудни и болезнени времена. Не може да е лесна задача да обичаш и подкрепяш някого. Искрено съм благодарен, че въпреки всичко, вие все още ме държите на специално място в сърцето си, след толкова много време. Понеже знам колко ценно е това.
Сигурен съм, че е от части за мое собствено удовлетворение, обаче винаги съм искал и аз да дам нещо на вас, което е голяма причина да работя толкова упорито над музиката си и представленията.
Може би е имало времена, в които сте чувствали, че емоциите не са взаимни, и сте се чувствали самотни. И може би сте се чувствали празни и безсмислени също?
Искам да ви кажа, че това не е вярно. Винаги съм мислел за всички вас, искал съм да дам всичко от себе си, и съм правел всичко с цялото си сърце надявайки се, че можете да почувствате искреността ми. Ние определено блестяхме заедно!
Започнах да мечтая да поема по пътя на музиката на около 16 години, и десет години по-късно, получавам любов като музикант. Имам чувството, че всичко е благодарение на вас.
26-годишният аз все още мечтае нови мечти и рисува бъдеще, стреми се да бъде по-специфичен, разумен, и отговорен от преди. Понякога се чудя дали мога да го направя; обаче поемайки напред, вярвайки, че всичко ще проработи, не се е променило от преди десет години… нито лицето ми, както изглежда. Къде са всичките хора, които казаха, че аз ще съм най-младоликия член, когато съм на 26? Изглежда, че пътят към получаването на бейби лице, е дълъг. Не, че аз особено желая такова.:)
Както и да е, искрени поздравления на 6-тата ни годишнина, и съм щастлив да мога да споделя радостта на този специален ден с всички вас.
Да бъдем здрави, щастливи, и да блестим ярко винаги! Обичам ви Старлайт  “

Ен също постна сладка снимка в туитъра си, с надписа „Благодаря ви и днес“
Лео сподели групова снимка в инстаграм, с надписа „Да бъдем заедно за дълго време. Благодаря ви".
Хьок сподели селфито си от официалния туитър на VIXX, с надписа „6-та годишнина.“
В инстаграм, Кен сподели писмо, в което написа „6-тата годишнина на VIXX! StarLight~ Нашите Старлайт, на които сме благодарни. Да продължим да бъдем заедно. Честит VIXX day. Честит StarLight day.“

 

Честита годишнина на VIXX!

 

Изготвил: VickYi

Категория: К-ПОП | Видяно: 81 | Добавена от: danko | Тагове: VickYi | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0

avatar