[ ДОБАВИ ПУБЛИКАЦИЯ ]
Главна страница » 2017 » Септември » 30 » 6 години The Stupid Dreams
6:53 PM
6 години The Stupid Dreams

Здравейте, мечтатели!

Днес, на 7 септември „The Stupid Dreams” навършва 6 години. За това време изминахме дълъг път, започнахме от нулата и с много труд, усилия и желание станахме това, което сме днес. Началото беше трудно, но с любовта към работата ни, заедно преодоляхме трудностите и се обединихме около общата ни кауза, а именно – да зарадваме всички почитатели с превод на азиатските филми и сериали, които обичат.

За 6 години успяхме да изпълним множество проекти, всеки от които донесе много емоции на екипа ни. С всеки сериал и филм ние продължихме да се изграждаме като личности, научили по някой ценен урок или просто намерили забавление сред епизодите.

Но не само работата ни прави това, което сме. За 6 години постигнахме много повече, отколкото някога сме очаквали. Не само се разраснахме и се сдобихме с почитатели, ние намерихме уют, станахме екип, в който не работата и славата управлява всичко, а в който намерихме семейство, което винаги ще ни разбере, ще ни подкрепи и ще е до нас в трудните моменти. Хора, които въпреки различията си в годините, професията и интересите, се събраха на едно място и с любов вършат работата си за всички вас, нашите зрители. Благодарение на вас с усмивка продължаваме да се трудим, въпреки умората от всекидневието или понякога лошото ни настроение. Ценим всяко едно „благодаря“, „страхотни сте“, „продължавайте все така“, но също така и градивната критика. Дължим на вас нашето израстване и винаги се стараем да се допитваме до вас за съвети и помощ.

Както на всеки рожден ден и сега ще имаме изненади. Ще започнем качването на много проекти, други ще бъдат завършени, през целия месец ще кипим от работа. Благодарим на всички за огромното търпение и разбиране, което проявявате към нас, когато се бавим с даден проект или когато допускаме грешки.

Благодарим ви, че бяхте до нас през тези 6 години и продължавате да гледате с екипа на The Stupid Dreams! Честити 6 години заедно, преводачи, редактори, модератори, ъплоудери, мечтатели! Нека продължим да мечтаем заедно още дълго време!

 

Категория: БИТ И КУЛТУРА | Видяно: 72 | Добавено от: danko | Рейтинг: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar