8:09 PM
3 причини да се влюбите в Со Канг Джун в „И ти ли си човек?“

Три причини да се влюбите в Со Канг Джун като робот в „И ти ли си човек?“


„И ти ли си човек?“ е относно амбициозен робот, Нам Шин III (Со Канг Джун), който се влюбва в Кан Со Бонг (Гонг Сънг Йон). Нам Шин III заема мястото на наследник, изпаднал в кома, Нам Шин (Со Канг Джун). Очакването на драмата се повишава не само с изследването й на теми като изкуствен интелект и това, какво означава да бъдеш човек, но също и заради главния й актьор Со Канг Джун. Ето три пеичини, поради които ще се влюбите в Со Канг Джун като роботът Нам Шин III.

 

1. Перфектно изграденото му лице                                                                                 

Роботът Намшин III изпъква в драмата с красотата си. С добрия си изглед, никой не се съмнява, че той е човек.  Въпреки че всеки се обръща и се взира в него като минава, те го правят не от съмнение, но от възхищение. Той определено може да е имал една или две връзки, но всъщност е доста невинен, когато става въпрос за любов. Намшин III е перфектното гадже от мечтите на всеки.

 

2. Умен и секси мъж, който може да се справи с много информация                                 
Той е не само добре изглеждащ, но има и умствени възможности. Като робот с изкуствен интелект, той може да върши толкова много неща. Натрупвайки своите знания и опит, няма нещо, което да не знае. Вместо просто да потърси най-близкият ресторант като всеки друг робот, с информацията си, той може да намери такъв, който перфектно съвпада на локацията, ценовия диапазон и предпочитанията ви.

 

3. Робот с повече емоции от обикновен човек                                                                
Намшин III е специален робот, с това, че той анализира израженията на лицата на хората, симпатизира на емоциите им, и отвръща с подходяща реакция. Той има железни нерви, буквално и преносно, тъй като е неполкатим пред нищо, и също така допуска случайната очарователна грешка. Например, когато Со Бонг плаче, той й казва, „Правило е, че ако плачеш, трябва да те прегърна.“ и топло я обгръща.
Първият епизод на „И ти ли си човек?“ ще се излъчи на 4-ти юни.

 

Очаквайте с български субтитри от Stupid Dreams.

Изготвил: VickYi

 

Category: К-ДРАМИ | Views: 434 | Added by: danko | Tags: Are You Human Too?, Со Канг Джун, И ти ли си робот? | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
avatar